Gratis mini consult

Registratie is gesloten
GoedBeterBeest
23
dec
-
23
dec

Gratis mini consult

door GoedBeterBeest
 
Gratis mini consulten van GoedBeterBeest bij Via Natura

LET OP:
*** Vanwege de corona maatregelen zijn de gratis mini consulten tijdelijk niet op de locatie van Via Natura maar op de locatie van GoedBeterBeest in Wenum-Wiesel ***

Een gratis miniconsult vindt uitsluitend plaats op afspraak.

GoedBeterBeest werkt samen met Via Natura: één keer per maand kun bij de winkel van Via Natura terecht voor een gratis mini consult van Ingrid Mus-Huijsman van GoedBeterBeest.

Ingrid is gediplomeerd Tellington TTouch® Practitioner (level 2) voor gezelschapsdieren & Gediplomeerd Bachbloesem adviseur voor gezelschapsdieren.

GoedBeterBeest biedt begeleiding bij honden en katten met probleemgedrag of lichamelijke ongemakken. Ingrid leert je hoe je zélf je huisdier kunt helpen om beter in zijn vel te komen. Als Tellington TTouch® practitioner streeft zij naar het verbeteren van de fysieke, emotionele en mentale balans van ieder dier.

De samenwerking met de mens, de lichamelijke en geestelijke gezondheid, en het gedrag worden op een positieve manier beïnvloed. Het dier krijgt meer rust en zelfvertrouwen waardoor er een nog hechtere band tussen mens en dier kan ontstaan. De gebruikte technieken zijn eenvoudig aan te leren – zelfs door kinderen – en bieden een waardevolle aanvulling voor iedereen in de omgang met zijn of haar huisdier.

Voor vragen en advies over gedrag, opvoeding of gezondheid van je hond of kat. Van pups/kittens en pubers tot herplaatsers en senioren.

Iedere 4e woensdagmiddag van de maand is Ingrid tussen 14:00 uur en 16:00 uur bij Via Natura in Beekbergen en kun je bij haar terecht met je huisdier en alle vragen die je hebt.

De data dat Ingrid van GoedBeterBeest in 2020 aanwezig is:
22 januari
26 februari
25 maart
22 april
27 mei
24 juni
22 juli
26 augustus
23 september
28 oktober
25 november
23 december

Wil je een afspraak maken voor een gratis consult? Bel of mail GoedBeterBeest om een tijd af te spreken. Telefoon  06-15316777 of email info@goedbeterbeest.nl.

 

Datum en tijd

23/12/2020 Van 14:00 23/12/2020 tot 16:00
 

Locatie

Zwolseweg 502-b, Wenum-Wiesel
 

Evenement

GoedBeterBeest
 

Registratie sluit op

21/12/2020
 
 

Delen met vrienden

Gratis mini consult

Gratis mini consulten van GoedBeterBeest bij Via Natura LET OP: *** Vanwege de corona maatregelen zijn de gratis mini consulten tijdelijk niet op de locatie van Via Natura maar op de locatie van GoedBeterBeest in Wenum-Wiesel *** Een gratis miniconsult vindt uitsluitend plaats op afspraak. GoedBeterBeest werkt samen met Via Natura: één keer per maand … Lees meer