TTouch workshop (kat)

Tellington TTouch is als een non-verbale taal, een taal die iedere kat direct begrijpt. Of het nou een fantastische, makkelijk te verzorgen huiskat is, een eigenzinnige diva of een gekwetste herplaatser ‘met rugzakje’. Hyperactieve katten hervinden hun rust, verlegen katten leren er meer op uit te gaan en agressieve katten worden vriendelijker en makkelijker in de omgang. TTouch beïnvloedt zelfs meer dan het gedrag alleen: het verbetert ook de gezondheid en het welzijn van katten, bevordert het genezingsproces, ondersteunt dieren tijdens het herstel van letsel, bij ziekte en na operatie en geeft kracht bij het ouder worden.

ONDERDELEN VAN TTOUCH

De trainingsmethode bestaat uit verschillende onderdelen:
TTouch® lichaamswerk: een zachte aanrakingstechniek
TTouch® hulpmiddelen: het juiste gebruik van hulpmiddelen
TTouch® grondwerk: leid- en balansoefeningen

WORKSHOP

Tijdens deze hands-on introductieworkshop wordt kennisgemaakt met verschillende onderdelen van de methode. Diverse TTouch basisvaardigheden worden aangeleerd zodat die aan het eind van de dag direct bij de eigen kat kunnen worden toegepast.

WANNEER TTOUCH?

TTouch kan o.a. helpen bij: angst, agressie, pijn, ouderdomsklachten, onzekerheid, angst voor (harde) geluiden, hyperactiviteit, dierenartsbezoek, tijdens shows, etc.

Deze workshop wordt verzorgd door gediplomeerd Tellington TTouch® Practitioner P2 voor gezelschapsdieren Ingrid Huijsman (GoedBeterBeest). De workshop vindt plaats bij Dierenasiel de Kuipershoek. Er zal worden gewerkt met de daar aanwezige katten.

Een introductieworkshop TTouch kan op verzoek ook verzorgd worden voor jouw cattery, opvang, rasvereniging of andere groep geïnteresseerden. 

Meer informatie over TTouch bij katten lees je hier.