FreeWork

Tijdens het FreeWork mogen de honden volledig vrij werken. Ze ontdekken het parcours op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Dit geeft ons o.a. inzicht in waar de hond toe in staat is zonder invloed van de mens. De hond volgt zijn eigen route, is steeds succesvol, en krijgt precies de juiste hoeveelheid nieuwe informatie die hij kan verwerken. Hierdoor groeit de hond in zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en kunnen zelfs angsten worden overwonnen. En wij mensen leren in eerste instantie vooral van het observeren van de hond.

LAAT JE VERRASSEN DOOR JE EIGEN HOND

Als een ware detective ga je ontdekken wat de specifieke lichaamshouding en de daarbij behorende gedragingen zijn van jouw hond. Het observeren van eventuele andere aanwezige honden leert je om nóg meer bij je eigen hond te zien.  Zien anderen hetzelfde als jij? Doet je hond wat hij normaal ook zou doen? Reageert je hond zoals je verwacht had?

Een FreeWork workshop is toegankelijk voor iedereen die wil leren observeren en wil leren zien hoe een hond in korte tijd kan groeien door simpelweg in alle rust te bewegen en eigen keuzes mag maken.

WANNEER en voor wie FREEWORK

FreeWork is voor een grote verscheidenheid aan honden met uiteenlopende gedragingen. Van jong tot oud, van groot tot klein, van onzeker of verlegen tot onstuimig of hyperactief, van gezond tot fysiek beperkt, en alles wat daar tussen zit. Omdat we oneindig kunnen aanpassen en uitbreiden binnen het concept is FreeWork voor iedere hond geschikt*. Nadat we het bewegingspatroon in kaart hebben gebracht, kom jij als eigenaar weer meer in beeld en kunnen we eventueel spelelementen zoals de ‘Counting Game’ toevoegen.

LET OP

* Tijdens een FreeWork workshop zijn de honden om de beurt (zonder dat de andere honden aanwezig zijn) in het parcours. Het is daarom dus ook mogelijk om met een FreeWork workshop mee te doen met een hond die niet samen met andere honden in dezelfde ruimte kan zijn. Om deel te kunnen nemen aan deze workshop is het  echter wel noodzakelijk dat de hond enige tijd rustig in de auto kan verblijven wanneer deze niet aan de beurt is.

Uiteraard is het ook mogelijk om een privéles FreeWork te volgen.

AANMELDEN

Voor meer informatie of om aan te melden stuur je een email naar info@goedbeterbeest.nl of bel je met 0615316777.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur workshop: 3 uur
Maximum aantal deelnemers per workshop: 4 met hond en 6 zonder hond
Kosten: € 60,00 voor deelname met hond, € 50,00 voor deelname zonder hond

Duur privéles: 1,5 uur
Kosten € 75,00