TTouch introductiecursus (hond)

Maak kennis met alle onderdelen van Tellington TTouch training

Wil je leren hoe je alle verschillende onderdelen van de Tellington TTouch methode zelf kunt gebruiken maar zie je het niet zitten om dat in 1 dag te doen? Dan is de introductiecursus voor jou ideaal!

De cursus bestaat uit 4 lessen. Het maximum aantal deelnemers met hond is 4. Er is dus voldoende tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht en om jouw specifieke vragen te beantwoorden.

TTouch introductiecursus

TTouch theorieles (ca. 1,5 uur – deelname zonder hond)
Tijdens de theorieles krijg je uitleg over Tellington TTouch Training, de filosofie achter de methode, de verschillende onderdelen en de toepassingsmogelijkheden. Ook leer je de basis TTouch toepassen. Na de theorieles volgen 3 praktijklessen te weten “lichaamswerk”, “bandages” en “grondwerk”.

TTouch lichaamswerk (ca. 1,5 uur – deelname zowel met als zonder hond mogelijk)
Tijdens deze praktijkles wordt uitgelegd welke soorten TTouches er zijn, wanneer je ze gebruikt, en hoe je ze toepast. We oefenen op onszelf, elkaar en op de aanwezige honden.

TTouch bandages (ca. 1,5 uur – deelname zowel met als zonder hond mogelijk)
Tijdens deze praktijkles wordt uitgelegd waarom we bandages gebruiken, hoe we ze gebruiken, en wanneer we ze gebruiken. Er is de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het dragen van een bandage voelt en uiteraard ga je bij je eigen hond de verschillende bandages uitproberen.

TTouch grondwerk (ca. 1,5 uur – deelname zowel met als zonder hond mogelijk)
Tijdens deze praktijkles wordt uitgelegd waarom we grondwerk gebruiken, wanneer je grondwerk kunt doen, en welke verschillende grondwerkoefeningen er zijn. De verschillende onderdelen worden uiteraard geoefend. Ook worden verschillende manieren van lijnvoering en de voordelen daarvan besproken en geoefend.

Kosten: € 150,00
Deelnemers: maximaal 8 waarvan maximaal 4 met hond
De lessen vinden om de 14 dagen plaats.

Aanmelden voor de TTouch introductiecursus kan via info@goedbeterbeest.nl.

Toch liever in 1 dag kennismaken met alle verschillende onderdelen van Tellington TTouch training? Doe dan mee met een 1-daagse TTouch workshop.
Liever niet in groepsverband leren? Kies dan voor individuele begeleiding.

Klik hier voor een overzicht van de beschikbare data.
Staat er geen workshop of cursus gepland? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.