TTouch en Bachbloesems helpen agressieve en onzindelijke Mimi.

“Hoi allemaal…

Ik ben Mimi, ben 4,5 jaar oud en heb al voor mijn eerste jaar een heel leven achter de rug. Ik ben een katje dat gevonden is in een kartonnen dichtgeplakte doos (3 weken oud) met mijn broertje. Na mijn gastgezin mocht ik mee met mijn vrouwtje. Zij is mijn alles! Ze is van MIJ!

Nu is mijn vrouwtje zwanger en dat vind ik heel raar.. Ze ruikt, voelt en doet anders. Daarnaast heeft ze me gesteriliseerd omdat ze dacht dat ik daarom territoriaal was, maar ze weet dat ik de dierenarts eng vind tegenwoordig na die nare man die me pijn deed.

Ik plaste het hele huis onder en was agressief naar “vreemden” (gewoon de familie van mijn vrouwtje en baasje). Als vrouwtje te lang weg was, was ik in paniek en bang dat ze niet meer thuis kwam en lag onder de meubels.

Nu hebben wij TTouch gedaan als laatste oplossing want mijn vrouwtje zat met de handen in het haar en was bang dat ze een nieuw huisje voor mij moest gaan zoeken. De cursus zelf vond ik spannend en zat onder de kast maar liet het me wel gebeuren.

Nu bijna 2 maanden later voel ik me best wel goed. Vrouwtje heeft mij sinds de cursus elke dag geTToucht en Bach Bloesems gegeven die speciaal voor mij waren samengesteld door Ingrid. Ik moet jullie zeggen dat ik me best lekker voel. Ik plas niet meer in huis (wel een plekje buiten in mijn ren maar niet meer binnen*). Afgelopen week had vrouwtje een babyshower en het hele huis zat vol met vrienden en familie. Ik heb alleen mensen die aan mijn veilige plek (krabpaal) zaten, geslagen en aan het eind van de avond toch maar eens even bekeken wie er nou eigenlijk in mijn huis waren, dat was toch wel goed. Ik vertrouw mijn vrouwtje en baasje weer helemaal!

Vrouwtje is heel benieuwd wat er gebeurt als de baby geboren is maar ik voel me al 100 keer beter dan hiervoor. We kijken met vertrouwen naar de toekomst.
Bedankt voor het lezen van mijn verhaal!”

Liefs Mimi

* UPDATE: 3 weken na bovenstaand bericht plas ik ook niet meer buiten, ik plas alleen nog maar op de kattenbak 🙂