Ook konijnen hebben recht op een happy leven.

“Jumper was altijd een keurige heer die altijd op de bak zijn plasje deed. Nadat ik vorig jaar een Franse hangoor aan de konijnenfamilie toevoegde, had hij toch wat problemen gekregen met zijn netheid.
Ondanks dat het heel goed gaat met de 3 konijnen onderling, leek het erop of hij in zijn gedrag wat veranderd was.

Hij plaste opeens voor de bak en zat continue met zijn kont in de urine waardoor hij aan de onderkant nat was en die urine in zijn huid beet. Hij zag er erg slecht uit met kale plekken en natte haren. Omdat hij er verder niet ziek uitzag en gedroeg en ik moe werd van dierenartsen die overal een spuit in zetten, heb ik Ingrid om advies gevraagd.

Je ziet hem reageren op Ingrid en dat vind ik heel mooi om te zien. Door de rust die ze uitstraalt heeft ze een bepaald aura om haar heen hangen, die dieren aanvoelen.

Jumper is nooit een echte knuffelkonijn geweest en zij heeft ook gemerkt dat hij niet van aanrakingen houdt, dat daar spanning zit bij hem. Door zelf nu met TTouch te oefenen en in combinatie met homeopathische druppen zijn we weer op een goede weg en daar ben ik heel erg blij mee. Ook konijnen hebben recht op een happy leven.”

Monique Eemsing en Jumper