Kitten versus Duitse doggen – 3 dagen later is het verschil al waanzinnig.

“Na lang wikken en wegen toch uiteindelijk de knoop doorgehakt en besloten zo’n klein bolletje wol (= kitten) in huis te nemen. Wel heel spannend met ook 2 Duitse doggen (mevr. Janssen & Caatje) in huis, maar aangezien het karakter van de dog heel lief is (en soms wat onbenullig), denk ik dat het moet kunnen. Janssen heeft al een klein beetje ervaring met een poes, Caatje totaal niet. Dus… om de start zo goed mogelijk te laten verlopen en goed te weten hoe ik dit het beste op kon pakken heb ik direct jouw hulp ingeroepen.

Vrijdagavond hebben we Bumper opgehaald en – ondanks dat je de dag erna al bij ons zou komen om te helpen – wilden we Janssen toch alvast even laten snuffelen. Dat ging goed mis! Janssens hele bek was open gekrast en ik zat helemaal onder het bloed. De schrik zat er in! De beestenboel toch maar even apart gehouden en gewacht tot jij ons zou komen ondersteunen zaterdag.

We zijn nu 3 dagen verder en het verschil is waanzinnig! Ben verschrikkelijk trots op alle 3. Bumper zit al gewoon op tafel te spelen en de dogjes kijken al zoveel relaxter toe. Zonder happen, blaffen of springen!
Dit had ik zonder jouw hulp nooit voor elkaar gekregen. Zijn ontzettend blij! Ingrid, bedankt voor je geweldige advies.”

Ennes, Janine, Chris, Stéph, Sabine, Thom en mevr. Janssen, Caatje & (terror)Bumpertje