Yara heeft door TTouch en de bandage minder last van vuurwerkangst.

“Met een hond die toch wel erg last heeft van vuurwerkangst ben ik op zoek gegaan naar handvatten om haar in deze voor haar vervelende tijd goed te kunnen steunen. Via Facebook kwam ik terecht bij GoedBeterBeest en dus bij Ingrid. Ik heb met haar twee individuele sessies gehad en wat is dat prettig verlopen.

Door met haar deze angst te bespreken en gelijk op mijn hond de TTouches uit te voeren, maakt dat ik meer vertrouwen heb bij het ingaan van deze periode wanneer er vuurwerk wordt afgestoken. En als ik meer vertrouwen heb dan geef ik dat ook door aan mijn hond. Dus dat is echt een win-win-win situatie. Elke dag pas ik de geleerde TTouches toe en merk dat mijn hond hierdoor rustiger wordt. Ook heb ik nu voor haar een bandage. Ze gaat er echt voor staan zodat ik deze om kan doen. Het geeft haar echt rust. Ook de balanslijn heb ik al toegepast maar dit moet nog meer geoefend worden. Ook hier ga ik wel een balans in vinden. Kortom dank je wel Ingrid voor hetgeen jij mij mee hebt gegeven. Ik vond het heel prettig om bij GoedBeterBeest dus met jou deze sessies te doen. Ik heb mijn handvatten gekregen en ik denk dat het dit jaar beter gaat en dat mijn hond makkelijker door deze periode komt. Dank je wel!”

Francisca Fiets en Yara

Update na Oud & Nieuw:

“Tijdens de jaarwisseling heb ik Yara een 1/2 lichaamsbandage om gedaan. Hiermee lag ze rustig op haar kussen, zachte meditatieve muziek op de achtergrond, en kreeg af en toe een paar TTouches. Ondanks de knallen deed ze het supergoed. Eerder op de avond is ze zelfs even mee naar buiten geweest om snel een plas te doen, iets wat ze voorgaande jaren écht niet wilde. Mede dankzij de TTouches en de bandages was er nu niet alleen rust voor Yara, maar ook voor mij!” aldus haar trotse baasje.