TTouch ondersteuning voor X ivm chronische lichamelijke klachten.

“Hoi allemaal…

Willen jullie gedrag veranderen? Willen jullie een chronisch lichamelijk probleem aanpakken? En je komt er niet helemaal uit met je eigen dierenarts? En weet je het gewoon even niet verder?

In mijn geval ging het niet om gedrag… maar om chronische lichamelijke problematiek.

Ga dan naar Ingrid en vraag haar om raad, ze vertelt je open en eerlijk wat haar sterke punten zijn en waar ze je eventueel niet mee kan helpen. Ze zegt ook duidelijk ‘ik ben geen dierenarts’ maar kan je wel verwijzen naar een holistische dierenarts die net even anders kijkt dan een gewone dierenarts.

En wil je dat niet, dan is dat ook goed en kan je haar tips/technieken gebruiken naast de behandeling van je eigen dierenarts. Ingrid haar belang staat voor het welzijn van hond en baas en hoe wij als baas onze hond kunnen helpen/ondersteunen.

Ik kende al jaren TTouch van de tv maar had het nooit echt meegemaakt, wel veel over gelezen. En op een gegeven moment gaat er een knop om en besluit je ‘ik wil hier meer over weten en leren!’ Toen heb ik Ingrid benaderd. Wat een fijne en goede telefoongesprekken hebben we gehad!

En dan haar locatie… we moesten even wachten voordat we konden komen voor een consult omdat mijn hond wel boven kan komen maar ik niet en Ingrid was destijds net bezig met een ruimte op de begane grond. Toen we konden komen was van alles in gang om het mooi en goed te maken en we gingen samen met X naar het kantoor. Het was er heerlijk warm en gezellig ook. X was op zijn gemak voor zijn doen in een vreemde ruimte en liet zich van zijn goede kant zien.

We zijn zeer moe beide van anderhalf uur 1 op 1 naar huis gegaan maar met een gevoel
van Yes! dit voelt goed, dit past bij ons. Ik denk zelf dat ik niet zo snel een workshop zal doen, omdat 1 op 1 voor mij het beste werkt. En voor de kosten hoef je het niet te laten, terwijl je meer persoonlijke aandacht krijgt en je je vragen kan stellen en verhaal kan doen. En wat helemaal super is, dat ze per mail je alles toestuurt wat je hebt besproken zodat je het later nog eens terug kunt lezen en kijken met de plaatsjes zodat je weet ‘ik zit goed’.

Voor zover onze ervaring. Al met al zeeeeeeeeeeeeer positief!!!”

Melissa van Gelder en X