Ollie vindt de TTouches heerlijk.

“Het gaat uitstekend met Ollie. Hij kwam bij jou onder behandeling toen hij 4,5 maand was, wij waren toen een beetje radeloos omdat we het niet meer wisten. Waar ik stond of zat, hij kwam aangestormd en beet me waar hij maar kon en hij was een beetje ontspoord.

Alles hebben we geprobeerd: afleiden, niet reageren, wel/niet bestraffen, waterspuit, apart zetten, puppytraining maar niets hielp en toen kwam jij. Onze Ollie stond bij jou centraal, zijn ras, zijn karakter en zijn bazen.

Je leerde ons de meest essentiële TTouches. Binnen een aantal dagen merkten we verschil. We moesten hem op zijn intelligentie aanspreken, hem prikkelen om ons te volgen, regels aangeven en eenduidig zijn in de commando’s.

Ook wij hebben onze aanpak op advies van jou gewijzigd. Wij zijn veranderd in ons leven met Ollie en dat heeft succes gehad. Ollie is bijna 9 maanden en is een fantastische ruwhaar teckel geworden. Lief, alert, goed onder commando, zeer sociaal naar mensen en dieren en heel belangrijk: hij vindt de TTouches die we nog steeds doen heerlijk. Soms lijkt het of hij even langskomt voor een contact-moment.

Heel erg bedankt voor je adviezen en je wijze raadgevingen.”

Maj & Kees Vos en Ollie