Gratis advies bij vuurwerkangst

Sommige tradities zijn het waard om in stand te houden, anderen kunnen beter afgeschaft worden…

vuurwerkangst bij hond en katDe traditie van vuurwerk afsteken met de jaarwisseling bezorgt veel (huis)dieren (en daarmee hun mensen dus ook) helaas heel veel stress. Iemand met een zeer angstig dier weet hoe groot de impact kan zijn. Zodra de eerste knallen te horen zijn stijgt het stressniveau. De angst kan zo hoog oplopen dat je denkt dat je dier erin blijft. Vreselijk.

Gelukkig is er veel dat je kunt doen voor je dier waardoor de angst wat meer hanteerbaar wordt. De kans dat de angst helemaal verdwijnt is helaas zeer klein, maar als je de grootste stress en onrust iets kunt verminderen, is dat al heel waardevol voor je dier.

Hoe eerder je begint, hoe groter de kans op succes. Voor deze jaarwisseling ben je waarschijnlijk al te laat om ├ęcht iets aan de angst te doen. Maar gelukkig zijn er zelfs voor het laatste moment nog manieren om je hond of kat zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens deze stressvolle periode.

En daarbij kan een traditie die het wel degelijk waard is om in stand te houden, uitkomst bieden: last minute hulp bij vuurwerkangst door Ingrid van GoedBeterBeest en Roos van Via Natura.

Zaterdag 17 december van 12:00u tot 14:00u

Kun je terecht in de winkel van Via Natura in Beekbergen voor gratis advies en tips om je angstige hond of kat zo goed mogelijk te ondersteunen in aanloop naar de jaarwisseling.

Dus heb je een vraag of wil je tips of advies van Ingrid van GoedBeterBeest of van Roos van Via Natura? Loop dan vooral even binnen, een afspraak maken is niet nodig.