Afwezig vanaf 28 mei tot en met 14 juni 2021

vakantie

PRAKTIJK GESLOTEN VAN 28 MEI T/M 14 JUNI 2021

In verband met vakantie is de praktijk gesloten vanaf vrijdag 28 mei tot en met maandag 14 juni 2021. In deze periode worden de telefoon, e-mail of andere berichten niet beantwoord. Vanaf 15 juni pak ik de werkzaamheden weer op en zal dan z.s.m. alle berichten beantwoorden.

Mocht je nog Bachbloesems nodig hebben vóór die tijd, neem dan gauw nog even contact met me op om een afhaalafspraak te maken.

Na mijn vakantie sta ik weer voor je klaar om je te helpen bij vragen en/of uitdagingen waar je tegenaan loopt met je hond of kat. Met TTouch, FreeWork, of Bachbloesems vergroten we samen het welzijn van jouw dier en daarmee het plezier in zijn (en jouw!) leven.

Mijn praktijkruimte en hal zijn gelukkig groot, dus 1,5 meter afstand van elkaar houden is geen enkel probleem. Wil je toch liever de deur niet uit? Dan is begeleiding via Skype ook mogelijk. Gewoon in je eigen huis lessen volgen vanachter je computer. Ook ideaal voor honden en katten die moeite hebben met reizen.

En met een beetje geluk mogen na mijn vakantie ook eindelijk de groepslessen en workshops weer doorgaan! Hoe fijn zou dat zijn.