Afwezig t/m 14 september 2020

In verband met vakantie is de praktijk gesloten van 28 augustus tot en met 14 september 2020.

In deze periode worden de telefoon, e-mail of andere berichten niet beantwoord. Vanaf 15 september pak ik de werkzaamheden weer op en zal dan z.s.m. alle berichten beantwoorden.

Na mijn vakantie sta ik weer voor je klaar om je te helpen bij vragen en/of uitdagingen waar je tegenaan loopt met je hond of kat. Met TTouch, FreeWork, of Bachbloesems vergroten we samen het welzijn van jouw dier en daarmee het plezier in zijn (en jouw!) leven. Mijn praktijkruimte en hal zijn gelukkig groot, dus 1,5 meter afstand van elkaar houden is geen enkel probleem. Wil je toch liever de deur niet uit? Dan is begeleiding via Skype ook mogelijk. Gewoon in je eigen huis lessen volgen vanachter je computer. Ook ideaal voor honden en katten die moeite hebben met reizen!