Lief voor je lijf!

Een workshop voor jou

Voor de verandering eens geen workshop voor je dier, maar eentje speciaal voor jou!

Chronische pijnklachten hebben een grote invloed op je leven. Niet alleen de pijn zelf is bepalend maar ook de bijkomende emoties, frustraties, beperkingen en het gebrek aan energie. Hoe fijn zou het zijn als je zélf iets kan doen om de klachten te verminderen?

Het mooie is, dat kan!

Wij, twee gepassioneerde professionals, kennen uit eigen ervaring de impact van chronische pijnklachten. Wij kennen echter ook uit eigen ervaring de verlichting van de klachten door zélf het heft in handen te nemen. Door lief te zijn voor ons lijf, is ons lijf lief voor ons. En dat gunnen we jou ook! Daarom hebben wij onze krachten gebundeld en een waardevolle en leerzame workshop voor jou ontwikkeld. We delen graag onze geheimen met je.

Ingrid Mus-Huijsman weet alles van Tellington TTouch® en hoe je hierbij, niet alleen bij je dier maar ook bij jezelf, pijnklachten kunt verminderen en balans kunt herstellen. Esther Barkey-Jansen heeft ontdekt dat je met voeding en leefstijl veel resultaat kunt boeken bij het verminderen van pijnklachten en een gebrek aan energie. Hoe mooi is het dan om deze kennis en vaardigheden te kunnen bundelen?

Tijdens de Lief voor je Lijf workshop wisselen theorie en praktijk elkaar af. Je krijgt niet alleen meer begrip en kennis maar je gaat ook direct praktisch aan de slag. Aan het eind van de dag ga je naar huis met waardevolle kennis, nieuwe vaardigheden, ideeën en een goed gevulde maag.

Accepteer je chronische pijnklachten niet langer maar ga ze te lijf. Helemaal zelf!

Praktische informatie

Wanneer: vrijdag 25 september 2020
Tijd: van 10:00 uur tot ca. 16:00 uur
Waar: Leefstijlcentrum Bij Barkey, Apeldoorn
Kosten: € 125,00 inclusief koffie, thee, water en (h)eerlijke lunch
Aanmelden voor de workshop kan door een mailtje te sturen naar info@goedbeterbeest.nl

Wie zijn wij?

Esther Barkey-Jansen is OERsterk Coach bij Essies Culinaria.
Als leefstijlcoach én ervaringsdeskundige op het gebied van gewrichts-, pijnklachten en vermoeidheid begeleidt zij mensen naar een preventieve leefstijl die bijdraagt aan het verminderen van deze klachten. Zij doet dit met behulp van bewezen actieplannen vanuit de OERsterk filosofie. Bij deze methode worden lichaam en geest in balans gebracht met behulp van de leefstijlpijlers ontspanning, voeding, beweging en mind(set). Door leefstijl interventies toe te passen op deze pijlers, wordt het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest gestimuleerd. Essies Culinaria biedt workshops, trainingen en begeleiding voor een natuurlijke leefstijl die past bij het moderne leven!

Ingrid Mus-Huijsman is Tellington TTouch® Practitioner bij GoedBeterBeest.
Rustig, deskundig en met compassie begeleid zij mens en dier naar een prettiger leven. Fysieke, mentale en emotionele balans worden hersteld en verbeterd. Technieken van de Tellington TTouch® methode worden hierbij ingezet om lichamelijke en emotionele spanningen te verminderen, blokkades op te heffen, het zelfhelende vermogen van het lichaam te ondersteunen en pijn te verlichten. TTouch® draagt bij aan een groter zelfbewustzijn, een beter concentratie- en leervermogen en een groter algeheel gevoel van welzijn. De gebruikte technieken zijn – zelfs door kinderen – eenvoudig aan te leren en toe te passen. Bij jezelf en bij een ander.