Afwezig t/m 18 september 2019

praktijk gesloten t/m 18 september 2019

Vanwege mijn afwezigheid ivm een paar dagen assisteren bij de Tellington TTouch Opleiding NL gecombineerd met een paar vakantiedagen, is van 6 tot en 18 september de praktijk gesloten. In deze periode worden de telefoon, email of andere berichten niet beantwoord. Vanaf 19 september pak ik de werkzaamheden weer op en zal dan z.s.m. alle berichten beantwoorden.

Ik ben benieuwd hoever ik kom met mijn vakantieboeken. Misschien is 4 boeken in 12 dagen tijd (waarvan ook nog een paar trainingsdagen) wat al te enthousiast gedacht. Van mijn voornemen om dit keer eens geen studieboeken mee te nemen, is in ieder geval al niets terecht gekomen :-). Heerlijk, een mens is nooit uit geleerd.

Alle nieuwe opgedane kennis van de training en uit de boeken deel ik graag weer met jullie als ik terug ben!