TTouch weekend

Een weekend lang TTouch met/voor je hond

Weet je nog helemaal niets van TTouch en ben je heel benieuwd wat het nu precies is en wat je ermee kunt? Of ben je al wel bekend met TTouch, maar wil je er nog meer van weten en onder begeleiding de diverse technieken oefenen en verfijnen? Meld je dan aan voor deze 2-daagse TTouch workshop!

De technieken van de Tellington TTouch® Methode worden ingezet om lichamelijke en emotionele spanningen te verminderen, blokkades op te heffen, het zelfhelende vermogen van het lichaam te ondersteunen, pijn te verlichten en bij te dragen aan een groter zelfbewustzijn en een beter concentratie- en leervermogen van je hond. TTouch is een andere vorm van communicatie met je dier. Lees hier meer over TTouch®.

Ingrid Mus-Huijsman (Tellington TTouch® Practitioner P2 bij GoedBeterBeest) en Shelley de Bruin (Tellington TTouch® Practitioner P1 bij All Individuals) hebben een programma samengesteld voor zowel de beginnende als de wat meer gevorderde TTouch geïnteresseerden. Met hun jarenlange ervaring in het geven van workshops en individuele begeleiding beschikken zij over een grote dosis kennis. En deze kennis delen zij graag met jou zodat ook jij straks zelf je hond kunt helpen om zich (nog) beter te voelen.

Deelname aan deze workshop is mogelijk met of zonder hond.

Omdat het weekend van 9 en 10 juni zo snel volgeboekt was, hebben we besloten op 8 en 9 september nóg een tweedaagse TTouch workshop te organiseren.

data

9 en 10 juni 2018 (VOL)
8 en 9 september 2018

kosten

€ 250,00 voor deelname met hond (max. 10 plekken beschikbaar)
€ 195,00 voor deelname zonder hond

Locatie

Wenum-Wiesel/Apeldoorn
Exacte locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers

Aanmelden kan via info@goedbeterbeest.nl.