Programma open dag 27 mei 2017

Zaterdag 27 mei is de open dag van GoedBeterBeest en Dogtrack aan de Zwolseweg 502B in Wenum-Wiesel. Natuurlijk zijn Ewald (Dogtrack) en Ingrid (GoedBeterBeest) aanwezig om alle vragen te beantwoorden, om bij te praten en om uitleg te geven. Maar ook zijn Roos van Limbeek (Via Natura), Christa Balk (Focus on animals) en Saskia Kruithof (dierenarts Kruithof) aanwezig. Zij maken graag met je kennis om te vertellen over hun werk en hun samenwerking met Ingrid en Ewald.

Prijsvraag

Een extra reden om naar de open dag te komen is dat alle bezoekers kunnen meedoen met een prijsvraag waarbij heel mooie prijzen te winnen zijn! Het blijft nog even een verrassing welke prijzen dit zijn, maar dit zullen we zeer binnenkort bekend gaan maken.

Honden

Hoewel honden normaal gesproken meer dan welkom zijn op onze locatie, is het voor de meeste honden ├ęcht niet leuk om mee te komen tijdens de open dag. Een onbekende omgeving, drukte, weinig aandacht omdat het baasje waarschijnlijk veel aan het praten is, voor de meeste honden is dat echt geen prettige situatie. Dus ons advies is: laat de hond lekker thuis! En wil je toch een keer met de hond langskomen zodat deze onze locatie kan verkennen en/of kennis kan maken met Ingrid of Ewald? Geen probleem! Neem contact met ons op en we maken hiervoor graag een afspraak.

Mogen we jou ook begroeten op 27 mei?
De open dag is van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Ewald, Ingrid en Christa zijn de hele middag aanwezig. Saskia en Roos laten het ons nog weten wanneer ze er precies zijn. We houden jullie op de hoogte!