Foto’s workshop TTouch voor katten 21-01-2017

Op 21 januari 2017 waren we weer te gast bij Dierenasiel De Kuipershoek voor een workshop TTouch voor katten. Een dag met afwisselend theorie en praktijk. Voor het theoriegedeelte konden we terecht in de vergaderzaal en voor het praktijkgedeelte konden we ons hart ophalen bij de aanwezige katten. Niet alleen fijn voor de deelnemers die het geleerde direct in de praktijk konden oefenen, maar ook heel fijn voor de katten die deze dag meerdere keren met veel liefde, respect en aandacht werden benaderd en – indien gewenst – aangeraakt door de deelnemers.  

De achtergronden en redenen van deelname van de deelnemers aan deze workshop waren zeer divers: kattengedragstherapeut, kattenpensionhouder, kittenopvang, vrijwilliger in het asiel, hobbyist die af en toe showt met katten, de kat zo goed mogelijk willen voorbereiden op de komst van een pup. Iedereen was even enthousiast en gaf aan veel geleerd te hebben wat direct toepasbaar is in de eigen situatie.

Mijn dank gaat uit naar de deelneemsters die vol liefde en toewijding met de katten gewerkt hebben, naar Christa Balk (Focus on Horse) die weer prachtige foto’s heeft gemaakt, naar het asiel voor het warme welkom dat ik daar altijd ontvang en natuurlijk naar alle lieve katten die geduldige leermeesters waren. Ze zijn overigens allemaal op zoek naar een fijn thuis ?