Foto’s KIDS workshop 25-09-2016

Vorig weekend heb ik samen met Jelien Lammers (Boel Bewust) een workshop TTouch en Hersenwerk speciaal voor kinderen gegeven. Wat was dat een groot succes. Alle deelnemers (én wijzelf) hebben ervan genoten!

Honden die duidelijk aangeven wat ze leuk of fijn vinden, kinderen die daar perfect op inspelen, honden en kinderen die samen geconcentreerd puzzelen, aandacht en respect over en weer, rekening houdend met elkaars grenzen, wensen en mogelijkheden, prachtige (meestal non-verbale) communicatie en heel veel creativiteit! En uiteraard hebben de ouders ook niet met hun armen over elkaar gezeten. Samen met kind en hond werd er enthousiast gepuzzeld en liefdevol geTToucht. Het was een heerlijke middag die zeker voor herhaling vatbaar is!

Christa Balk maakte weer prachtige foto’s (waarvoor heel veel dank!). De deelnemers die foto’s zonder logo in een hoge resolutie willen bestellen, kunnen contact opnemen met Christa via focusonhorse@gmail.com.