GoedBeterBeest in de Stentor

GoedBeterBeest in "Mijn bedrijf"
GoedBeterBeest in “Mijn bedrijf”

Altijd fijn: een kopje koffie en een krantje. En helemaal leuk is het, als je jezelf opeens tegenkomt!

Op pagina 13 van het regiokatern besteedt de Stentor vandaag onder het kopje “Mijn bedrijf” aandacht aan GoedBeterBeest.

Hieronder is de tekst te lezen:

Mijn bedrijf

Mens en dier leren elkaar vertrouwen
Na jaren vanuit huis gewerkt te hebben, is Ingrid Mus-Huijsman met haar bedrijf ‘GoedBeterBeest’ neergestreken in het voormalig Nemef pand aan de Zwolseweg 502B in Wenum-Wiesel. Ingrid Mus: “Hier begeleid ik mens en dier op basis van de Tellington TTouch methode. Een effectieve manier van werken die er vooral op gericht is om bij dieren lichamelijke en emotionele spanningen te verminderen, belemmerende houdings- en bewegingspatronen te doorbreken en de balans te herstellen. Mens en dier leren op positieve en respectvolle manier samen te werken en elkaar te vertrouwen. Een individuele benadering en begeleiding staan bij mij hoog in het vaandel, zelfs tijdens de groepsworkshops. Er wordt steeds gekeken wat het dier (én zijn begeleider) kan, wil en nodig heeft. Met de eigen locatie is er nu veel vrijheid en ruimte ontstaan om voor een breder publiek in de behoefte te voorzien en het cursusaanbod flink uit te breiden.”