Radio interview bij RTV Apeldoorn

radiostudio RTV ApeldoornVanmiddag had ik mijn debuut op de radio! Ik was live te horen in het radioprogramma Matinee van RTV Apeldoorn. Naar aanleiding van mijn persbericht hadden zij mij uitgenodigd om in de studio iets te komen vertellen over GoedBeterBeest en over de Tellington TTouch methode. Ik vond het erg leuk, maar ook heel spannend om te doen. Dat laatste was dan ook goed te horen in mijn stem ­čśëHet was heel prettig om te ervaren dat de medewerkers bij RTV Apeldoorn allen zeer ge├»nteresseerd waren in mij en mijn werk. Zowel voor, tijdens als na de uitzending stelden zij vol enthousiasme allerlei vragen en luisterden zij geboeid naar de antwoorden.  Dank je wel RTV Apeldoorn dat ik jullie luisteraars iets over mijn bedrijf en mijn manier van werken mocht vertellen!

Uitzending gemist of nogmaals beluisteren? Dat kan hier: