PERSBERICHT Nieuw: Tellington TTouch voor huisdieren in Wenum-Wiesel

*** PERSBERICHT ***

Apeldoorn, 26 februari 2016

NIEUW: TELLINGTON TTOUCH VOOR HUISDIEREN IN WENUM-WIESEL

Na jaren vanuit huis gewerkt te hebben, is Ingrid Mus-Huijsman nu met haar bedrijf GoedBeterBeest neergestreken in het voormalig Nemef pand aan de Zwolseweg 502B in Wenum-Wiesel. Hier begeleidt zij mens en dier op basis van de Tellington TTouch methode. Een effectieve manier van werken die er vooral op gericht is om bij dieren lichamelijke en emotionele spanningen te verminderen, belemmerende houdings- en bewegingspatronen te doorbreken en de balans te herstellen. Mens en dier leren bij haar op een positieve en respectvolle manier samen te werken en elkaar te vertrouwen.

Persoonlijke begeleiding naar meer begrip en respect
Ingrid is internationaal gecertificeerd Tellington TTouch® Practitioner voor Gezelschapsdieren en heeft zich met name gespecialiseerd in de begeleiding van dieren met stress en/of angst. Het is haar missie om meer begrip en respect tussen mens en dier te creëren waardoor het (samen)leven voor beiden prettiger wordt. Een individuele benadering en begeleiding staan bij GoedBeterBeest hoog in het vaandel, zelfs tijdens de groepsworkshops. Er wordt steeds gekeken wat het dier (én zijn begeleider) kan, wil en nodig heeft. In korte tijd leert men om zélf met de geleerde technieken bij het eigen dier aan de slag te gaan.

Uitbreiding van het aanbod door eigen locatie
Met de eigen locatie is er nu veel vrijheid en ruimte ontstaan om voor een breder publiek in de behoefte te voorzien en het cursusaanbod flink uit te breiden. De locatie is geschikt voor individuele consulten, maar ook voor groepsworkshops of lezingen. De hal is groot genoeg om binnen te kunnen trainen, dus nooit meer last van wind of regen.

De Tellington TTouch methode
De Tellington TTouch methode bestaat uit verschillende onderdelen waarvan de zachte aanrakingstechniek (het TTouch lichaamswerk) het meest bekend is. Ook grondwerk (langzame, bewustmakende leid- en bewegingsoefeningen) en het op een juiste manier inzetten van specifieke hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld de lichaamsbandages zijn onderdeel van het TTouch werk. De eenvoudig zelf te leren technieken kunnen onder meer ingezet worden bij opvoeding en training, bij ziekten en ter ondersteuning van het welzijn, bij gedragsproblemen, om sportprestaties te verbeteren, of om de band tussen mens en dier te versterken.

Benieuwd naar het aanbod van GoedBeterBeest of meer lezen over de Tellington TTouch Methode? Kijk op www.goedbeterbeest.nl.

*** EINDE PERSBERICHT ***